top of page

Säkerhetspolicy 

 

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi in IP-adressen som används för att ansluta din dator till internet, dator- och anslutningsinformation och köphistorik. Vi kan använda mjukvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidans svarstid, besökslängd på vissa sidor, sidinteraktionsinformation och metoder som används för att bläddra bort från sidan.

 

Vår hemsida är byggd på Wix.com’s plattform. Wix.com förser oss med onlineplattformen som gör att vi kan visa våra tjänster för dig. Dina data kan lagras via Wix.com’s datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

 

Om du inte vill att vi ska behandla dina uppgifter längre, kontakta oss på info@kalstroms.se.

 

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy, så se igenom den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen. 

 

Om du vill: komma åt, korrigera, ändra eller radera all personlig information vi har om dig, uppmanas du att kontakta oss på info@kalstroms.se

bottom of page