Säkerhetspolicy 

 

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi in IP-adressen som används för att ansluta din dator till internet, dator- och anslutningsinformation och köphistorik. Vi kan använda mjukvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidans svarstid, besökslängd på vissa sidor, sidinteraktionsinformation och metoder som används för att bläddra bort från sidan.

 

Vår hemsida är byggd på Wix.com’s plattform. Wix.com förser oss med onlineplattformen som gör att vi kan visa våra tjänster för dig. Dina data kan lagras via Wix.com’s datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

 

Om du inte vill att vi ska behandla dina uppgifter längre, kontakta oss på info@kalstroms.se.

 

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy, så se igenom den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen. 

 

Om du vill: komma åt, korrigera, ändra eller radera all personlig information vi har om dig, uppmanas du att kontakta oss på info@kalstroms.se

Denna policy avseende integritet och marknadsföring beskriver hur Kälströms Färg & Entreprenad AB samlar in , använder, sprider och lagrar dina personuppgifter. Du ska alltid känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi vill med denna integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.​ Läs mer här!

0512-505 90

Öppettider i butiken

Måndag - Fredag

kl 9-17

Sista helgen varje månad

kl 10-15

Essunga Källstorp 402

465 93 Nossebro

Västra Götalands län

Sverige

Cafét i vår veranda är öppet onsdag, torsdag och fredag varje vecka!

Läs om vår säkerhetspolicy här!

  • Facebook
  • Instagram